zondag, januari 16, 2011

Isolatievraag

Time flies gezien de laatste keer dat ik hier een bericht plaatste. Hoewel ik regelmatig reacties krijg van bezoekers/eigenaren over onze huizen blijft het bijwerken van de site er vaak bij nadat ik hen via de email heb benaderd. Ik hoop in 2011 hierin weer iets actiever te worden.

Leuk blijft het wel om te zien hoe regelmatig mensen toch even contact zoeken over een specifieke oostenrijkse woning kwestie.
Een kersverse eigenaar in Wolvega (...kleine vergissing, ik dacht eerst Gorredijk) vraagt zich b.v. af of er mensen zijn die de bestaande buitenwand isolatie hebben vervangen.
Zelf heb ik de wandopbouw in takt gelaten: planken/asfaltpapier/zachtboard/alufolie/zachtboard/planken. En gezien onze lage energierekening ben ik er van overtuigd dat het wel goed zit met de isolatiewaarde daarvan.

Mocht je ervaring hebben met bovenstaande en wil je dat delen dan hoor ik dat graag- Posted using BlogPress from my iPhone