zondag, september 16, 2007

Waar oud en nieuw elkaar tegenkomen: de iPhone en de Oostenrijkse woning

Met de onderstaande foto is er een cirkeltje rond. Een site over oude huizen op een verbluffend nieuw, en naar mijn idee ultiem apparaatje: de iPhone.

Dankzij mijn gedreven en door techniek gegrepen ict-manager heb ik al kennis kunnen maken met dit wonderbaarlijke stuk techniek.

In 2000 werd de eerste echte pocket-pc geintroduceerd: de iPaq 3600 van compaq. Eigenlijk is de iPhone de overtreffende trap qua bedieningsgemak, vorm en functie.

Waarom hier dan een post daarover: omdat het gewoon leuk is dat je zelfs je interesse voor oostenrijkse woningen met dit apparaatje in de praktijk kunt brengen: of door de site te bezoeken of zelfs direct content te plaatsen.3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Kwam toevallig op deze site terecht.
Ik woon zelf ook in een Oostenrijkse woning en bij ons in de straat is er ook eentje te koop.
Ter info: Mercuriusstraat 13 Brunssum

3:56 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Oostenrijk-aan-Zee ???

Misschien interessant voor de liefhebber: in september heeft er een lokatie-multimedia-voorstelling plaatsgevonden op het plein Molenakker in Geldrop. Het plein waar een aantal Oostenrijkse woningen staan. Tijdens de voorstelling waren de woningen een belangrijk deel van de voorstelling, de dansers woonden zogenaamd in de woningen, liepen in en uit, deden ramen open, lichten aan, enz.
Voor wie meer wil weten, kijk op: www.geldropaanzee.nl

10:03 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

nog een reactie uit het geldropse: kort geleden is een oostenrijkse woning verkocht, adres Molenakker 6 te Geldrop, zie makelaarskantoor DONDI

10:07 p.m.  

Een reactie posten

<< Home