dinsdag, oktober 11, 2005

VakantiehuisWat een nazomer. Historisch om op 11 oktober nog lekker buiten te eten.
Wel in de schaduw, maar toch. Prima temperatuurtje.
Ons huis blijft toch een soort vakantiehuis. Waar de zon ook staat, uit welke richting de wind ook waait, je vindt altijd wel een lekker plekje om te zitten.

1 Comments:

Blogger gordon said...

Dit is een vrij recente post waar ik op reageer, dus mogelijk dat u/je er nog regelmatig naar kijkt, of er iemand reageert. Ik ben geinteresseerd in houten huizen (voor eigen stuk grond) en ik ken ook in meerdere steden voorbeelden van deze oostenrijkse huizen. Deze hebben mij altijd aangesproken, maar ik ben nooit bij zo'n huis binnen geweest. Via internet probeer ik een indeling te achterhalen, maar degeen die ik gevonden past niet bij het standaard type dat ik ken, dus zal de indeling in praktijk anders zijn. Is het mogelijk dat u mij wat meer informatie kunt sturen, zoals een bouwtekening of een site waar die informatie is te vinden? Of kunt u een tekening "posten" of een link? De links die er nu staan werken niet (kan ook aan mijn instellingen liggen van de browser). Ik ben wat huiverig ivm spam om mijn email hier te vermelden, daarom zet ik het omgekeerde volgorde zodat hij niet automatisch wordt gevonden. (nl.wanadoo (at) altq01). Bij voorbaat dank voor de reactie.

12:09 p.m.  

Een reactie posten

<< Home